top of page

Vem jag är och vad jag gör.

Till vardags jobbar jag som Head of Marketing på e-handelsföretaget CAG Ateles. I korta drag ansvarar jag för all marknadsföring och extern kommunikation för ett bolag som hjälper större bolag att digitalisera sin verksamhet.

Men det är förmodligen inte därför du är här. Jag har även mitt "passionsdrivna jobb". En komplettering där jag utöver marknadsföring kombinerar mina andra stora intressen. 

Med kameran som verktyg kombineras intressen med arbete som fotograf, skribent och guide. Att leva utåt och se nya platser, möta människor och upplevelser har gått som en röd tråd genom mitt liv. Den inställningen har tagit mig till en rad olika länder och ännu fler upplevelser. 

 

Som född i Sverige och med en mångkulturell uppväxt har jag mött olika kulturer och inte minst fått världen som spelplan. Ofta på resande fot har det lett till boende och arbete i flertalet olika länder.

 

Mitt fotograferande har stort fokus på natur-, rese- och jaktfoto men jag arbetar gärna med kamera i alla sammanhang där kunden sätter stort värde på vad bilden förmedlar. Efter många och långa perioder i Afrika leder jag även gruppresor till denna fascinerande kontinent. 

 

 

Mitt mål

Mitt mål är att dels visa och förmedla upplevelser, information och kunskap genom mina bilder och texter men också att som färdledare få inspirera människor. Låta dem gå utanför sin komfortzon och samla upplevelser. Upplevelser som bygger upp och som de senare kan dela med sig till sin omgivning.

 

Kommande resor

Under 2023 kommer jag fortsätta arbeta ihop med Äventyrsresor för att erbjuda fler personer att uppleva det fantastiska med att resa till nya platser och möten världen över med natur och äventyr i fokus. Jag följer med som personlig reseguide på naturinriktade resor med fokus på Östafrika. Allt från bergsgorillor och vilda chimpanser i Uganda till gnukalvning i Tanzania.

Partners

www.svenskjakt.se
bottom of page