FOTO, RESOR OCH REPORTAGE

Vem jag är och vad jag gör.

Med kameran som verktyg kombinerar jag mina intressen med arbete som fotograf, skribent och guide. Att leva utåt och se nya platser, möta människor och upplevelser har gått som en röd tråd genom mitt liv. Den inställningen har tagit mig till en rad olika länder och ännu fler upplevelser. 

 

Som född i Sverige och med en mångkulturell uppväxt har jag mött olika kulturer och inte minst fått världen som spelplan. Ofta på resande fot har det lett till boende och arbete i flertalet olika länder.

 

Mitt fotograferande har stort fokus på natur-, rese- och jaktfoto men jag arbetar gärna med kamera i alla sammanhang där kunden sätter stort värde på vad bilden förmedlar. Efter många och långa perioder i Afrika leder jag även gruppresor till denna fascinerande kontinent. 

 

 

 

Filosofi.

Vi har alltid ett val. Ett val hur vi väljer att se på en situation, vår omgivning, varandra och oss själva. Jag är överygad om att ett positivt synsätt där vi inte begränsar oss själva också smittar av sig på vår omgiving.

Därför är mitt fotande och sätt att arbeta varierat till en rad olika genre av den enkla orsaken att jag aktivt söker upplevelser som på ett eller annat sätt inspirerar, utmanar och utvecklar.

Mitt mål.

Mitt mål är att dels visa och förmedla upplevelser, information och kunskap genom mina bilder och texter men också att som färdledare få inspirera människor. Låta dem gå utanför sin komfortzon och samla upplevelser. Upplevelser som bygger upp och som de senare kan dela med sig till sin omgivning.

Partners

Dessa samarbetspartners är viktiga för vad jag gör. Tillsammans åstadkommer vi stora saker och jag är stolt att ha dessa företag vid min sida.

www.svenskjakt.se

Mattias Stedt